ZERO fonduri europene. Ana Birchall dă de pâmânt cu Cristian Ghinea

Ana Birchall îi atrage atenția ministrului Cristian Ghinea că nu a răspuns nici până acum la întrebările adresată de luna trecută, când a început să jignească și să insulte pentru fapte ce ies acum la iveală. 

"Așa cum am susținut încă din data de 27.06.2016 la audierea domnului ministru Cristian Ghinea, audiere organizată de Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaților, România riscă să aibă un grad de absorbție egal cu ZERO în 2016 pe fondurile gestionate de Ministerul Fondurilor Europene. La acel moment, domnul ministru Ghinea jignea și insulta susținând că "nu știu aritmetică și fac declarații pripite"! Iată însă că astăzi, 28.07.2016, o revistă serioasă și profesionistă, revista Capital, publică o anchetă susținută și de memorandumul asumat ieri de guvernul tehnocrat din care reiese exact realitatea subliniată de mine în cadrul ședinței de audiere a d-lui Ghinea: gradul de absorbție al României pe fonduri structurale în 2016 este ZERO", precizează Ana Birchall, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor. 

Deputata PSD a adăugat: "Oare nici cei de la revista Capital nu știu aritmetică, domnule Ghinea? Rog să răspundeți public! Aveți această obligație așa cum aveți datoria să răspundeți și la întrebările formulate de Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaților, întrebări la care refuzați să oferiți un răspuns de săptămâni întregi!". 

[citeste si]    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel