Vladimir Putin: Rusia va fi obligată să își îndrepte forțele armate spre oricine îi amenință securitatea

Președintele rus Vladimir Putin a avertizat, marți, că Rusia ar putea fi obligată să-și îndrepte forțele armate spre orice țară care i-ar pune în pericol securitatea. De asemenea, liderul de la Kremlin s-a declarat preocupat de un sistem de apărare antirachetă în apropierea frontierelor Rusiei, transmite Agerpres.

"Vom fi obligați să ne îndreptăm forțele armate ... spre teritoriile de unde vine amenințarea", a declarat Vladimir Putin.

El a notat, de asemenea, după discuții purtate cu președintele finlandez Sauli Niinisto, că cea mai bună garanție de securitate a Finlandei este statutul ei de neutralitate.

Liderul de la Kremlin a mai afirmat că Rusia vrea ca Ucraina să-i ramburseze un împrumut de 3 miliarde de dolari, acordat în timpul fostului președinte ucrainean Viktor Ianukovici, conform graficului de rambursare convenit.

Vladimir Putin a precizat că acordul de pace de la Minsk asupra Ucrainei este echilibrat și echitabil și a subliniat că dacă Rusia nu era de acord cu el, nu l-ar fi semnat, mai notează sursa citată.

Vezi și: Vladimir Putin: Forțele nucleare din Rusia vor fi dotate cu peste 40 de noi rachete balistice intercontinentale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel