Tăriceanu, premierul PSD+ALDE după parlamentare. Ce spune șeful Senatului

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit, duminică, despre obiectivele pe care ALDE şi le propune în campanie, precum și despre posibilitatea de a deveni premierul PSD-ALDE după alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„Sigur că pot să fiu prim-ministru. Dar alegerea persoanei care să fie premier este o problemă de negociere, dar mai avem ceva timp să ajungem cu bine în care îmi doresc să formăm majoritatea. Mai avem şi nişte probleme politice, care ne sunt semnalate de la Cotroceni, din păcate, într-o manieră pe care pe mine mă surprinde, cu alte cuvinte preşedintele îşi doreşte o soluţie care să ignore votul cetăţenilor şi lucrul acesta eu nu sunt dispus să-l accept şi nici colegii noştri de la PSD. Cred că ar fi o gravă încălcare a spiritului democraţiei parlamentare, dar fără îndoială, problema participării noastre la guvern este o problemă pe care o avem în vedere, stăm să ne gândim care ar fi cele mai bune formule în viitoarea guvernare. Pe ce dorim să punem accent. Care sunt priorităţile. (...)

[citeste si]

Eu am observat că alegerea lui Cioloş să reprezinte PNL a întărit că partidul este incapabil să-şi selecteze liderii. Să trebuiască să te duci la piaţă să cauţi un lider. Oamenii încep să realizeze că după un an de zile dedezorganizare, vor să vadă o echipă bazată pe oameni competenţi (...) Noi am făcut dovada, ceilalţi vin cu promisiuni", a spus Călin Popescu Tăriceanu în emisiunea "Punctul de întâlnire" de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel