SIMONA HALEP - US OPEN 2015: Românca, printre principalele adversare ale Serenei Williams

Pentru prima oară în istoria WTA, liderul mondial are mai mult decât dublul punctelor acumulate de ocupanta poziţiei secunde. Serena Williams a câştigat ultimele patru turnee de Grand Slam şi are astfel 28 de victorii consecutive în competițiile majore din circuitul mondial. Site-ul oficial al WTA o plasează pe Simona Halep, locul 3 în lume, între principalele adversare care o pot opri pe americanca de 33 de ani din drumul spre a șaptea victorie din carieră la US Open, ultimul Mare Șlem al anului.

"A treia jucătoare a lumii i-a aplicat Serenei cea mai drastică înfrângere din carieră, la Turneul Campioanelor, şi a forţat-o să ajungă până la 7-5 în setul decisiv al meciului de la Miami", notează WTA pe site-ul oficial.

Cele două jucătoare s-au întâlnit de șase ori până acum, americanca având un avantaj considerabil, 5-1.

Simona Halep și Serena Williams ar fi trebuit să joace şi în penultimul act de la Indian Wells, dar americanca a abandonat în ultimul moment, din cauza unor probleme la genunchi, iar sportiva noastră a câştigat ulterior competiţia, după o finală cu Jelena Jankovic.

Pe lângă Simona Halep, Maria Sharapova, Petra Kvitova, Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic, Agnieszka Radwanska sau Victoria Azarenka sunt cotate cu şanse să o învingă pe Serena Williams la Flushing Meadows.

Într-un sondaj propus de WTA, fanii au votat-o pe jucătoarea din Belarus ca principala adversară a liderului mondial (43,88%), Simona Halep fiind a doua (15,07%), înaintea Mariei Sharapova (8,39%), scrie digisport.ro.

US Open 2015 se va desfăşura în perioada 31 august - 13 septembrie.

Citește și: Patricia Țig s-a calificat în finala turneului de la Baku: O va întâlni pe Margarita Gasparian

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel