SIMONA HALEP s-a calificat în TURNEUL CAMPIOANELOR. "Sunt fericită"

Veste uriașă despre Simona Halep!

MECIUL SIMONA HALEP - SABINE LISICKI ESTE TRANSMIS LIVE AICI

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru Turneul Campioanelor, competiție ce va avea loc în Singapore, în perioada 25 octombrie - 1 noiembrie. Sportiva noastră a reușit să se califice pentru al doilea an consecutiv la Turneul Campioanelor.

În 2014, la prima participare, Simona Halep a ajuns până în finală, acolo unde a fost învinsă de Serena Williams, cea în fața căreia Halep se impusese în grupe. A doua jucătoare a lumii e încrezătoare că poate repeta performanța de anul trecut deși a recunoscut că și-ar dori să obțină un rezultat și mai bun.

"Sunt foarte fericită că am reușit să mă calific din nou la Turneul Campioanelor pentru că a fost mereu unul din țelurile mele. Anul trecut am reușit o performanță foarte bună, ajungând până în finală și câștigând în grupe în fața Serenei. Voi da totul încercând să mă descurc și mai bine în acest an. Am avut un sezon excelent până acum și foarte mulți fani m-au susținut în turneele din toată lumea așa că sper să văd cât mai mulți și în octombrie" a declarat Simona pentru wtafinals.com, scrie Digi Sport.ro.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP - SHELBY ROGERS LIVE TEXT, în turul 3 de la US OPEN 2015, de la ora 02:00

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel