SCANDAL. Voltaj, câștigător Eurovision 2015. SONDAJ DC NEWS

Voltaj a câştigat finala Eurovision România 2015 după ce a obţinut cele mai multe puncte în urma votului publicului şi al juriului. Piesa "De la capăt" a primit 12 puncte de la public şi 12 din partea juriului, obţinând în final un total de 24 de puncte, la Selecţia Naţională Eurovision 2015, care anul acesta s-a desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova.

Mai mulți fani ai celebrului concurs s-au arătat profund dezamăgiți că trupa Voltaj a ieșit învingătoare în urma finalei naționale Eurovision. Aceștia spun că Luminița Anghel ar fi trebuit să câștige concursul. Mai mult decât atât, o acuză pe Liana Stanciu că ar fi favorizat trupa Voltaj să câştige finala. Pe de altă parte, Liana Stanciu, contactată de DC News, a negat toate acuzațiile care i se aduc. 

VEZI ȘI: Mihai Trăistariu, REACȚIE despre scandalul EUROVISION 2015 - EXCLUSIV

"Cine sunt eu? Eu sunt un angajat al postului Magic FM. Nu eu am decis să vină trupa Voltaj în emisiunea de la radio. Anul trecut s-a scris că îmi favorizez soțul. Anul acesta s-a vehiculat povestea cu trupa Voltaj. Cam până unde poate merge chestia asta? Nu am nicio legătură cu trupa Voltaj. Întrebați managementul Magic FM de când se promovează Voltaj acolo. Ceea ce fac eu în TVR este o chestiune în legătură cu străinătatea. Eu nu fac parte din juriu și nici nu am stabilit juriul. Cine sunt eu să favorizez câștigătorii? Să fim serioși!", a spus Liana Stanciu pentru DC News.

"Repet: Eu nu sunt o persoană de decizie la Magic FM. Eu sunt angajată printr-un contract. Decizia ca trupa Voltaj să fie invitată la Magic FM nu a fost a mea. Nu îmi aduc aminte să fi aflat de la cineva din managementul Magic FM că o anumită trupă din finala națională Eurovision și-ar fi dorit să vină la radio și să fi fost refuzată. Repet: Selecția națională este a juriului și a publicului. Eu nu am nicio legătură", a mai spus Liana Stanciu.

VEZI ȘI: Mihai Trăistariu, verdict după FINALA EUROVISION 2015

Iată câteva mesaje postate de fanii Eurovision pe pagina de Facebook Eurovision Song Contest România-FREE ZONE:

"Îmi vine să plâng. Nu știu ce să fac. Mă simt furat până la oase. Afonii și bufonii dictează și ei nu aud muzica! Vedeți, de aia nu este bine să fii artist în țara asta de doi lei ! Serios, ÎMI VINE SĂ PLÂNG! Cui să te adresezi? Dacă se respectă ca și trupa. Nu intră în Selecție cu piesa aia și cu mesajul ăla! RUȘINE!".

"Mi-e scârbă, silă, greață. Rușine TVR. Din cauza oamenilor ca voi Romania e exact ca și cântecul pe care l-ați ales: de rahat!"

"În primul rând, doresc să vă asigur că juriul nu a fost cumpărat sau influențat de nimeni. Fiecare a votat dupa cum i-a dictat conștiința, după propria părere subiectivă, dar și în baza unor criterii stabilite de comun acord.

În finală, întrucât valorea pieselor era deja cunoscută, au primat vocea live și show-ul în sine, dar și emoția transmisă dincolo de ecran (fiindcă am votat din fața unor televizoare). Părerile au fost împățite.

Eu înțeleg nemulțumirea unora, credeți-mă (eu însumi am dat doar patru celor de la Voltaj), însă acum a fost desemnat câștigătorul și pe el trebuie să-l susținem la Viena. Deși am fost și sunt #TeamSuperman din prima zi în care am ascultat piesa Larei Lee (al cărei fan rămân și pe care aș vrea să o văd revenind în Selecția Națională) de azi sunt voi fi și#TeamDelacapat, pentru că știu că Voltaj au câștigat în mod corect. Și pentru că sunt român și țin în primul și în primul rând cu România"

"Pe pagina de susține Voltaj... acolo trebuie să ne urnim împotriva lor și a mafiei TVR"

"Nu au nicio vină cei de la Voltaj. Astfel de mesaje ar trebui îndreptate spre Liana Stanciu. De când a preluat postul lui Manoliu nu mai există transparență la selecția națională"

"Sunteți foarte răi. Voltaj a transmis emoție pe scenă și a primit maximum de puncte de la televoting și juriu. Nu vreau să comentez mai multe. Mai bine ați sta în banca voastră și nu i-ați vorbi de rău pe reprezentanții României la ESC"

"Am susținut și voi susține mereu Anghel Luminița oriunde și oricând, juriul din seara asta a demostrat că prietenia este pe primul loc, iar despre șefa delegației la Eurovision, Liana Stanciu, am numai cuvinte precum acestea: Nu voi susține o piesă impusă de Magic Fm. Recunoașteți că ați adus un juriu care să vă favorizeze prietenii. Rușine pentru hoția făcută ȘI DESIGUR... SUSȚINEREA MEA ESTE 0 ANUL ACESTA PENTRU ROMÂNIA ‪#‎RUȘINE‬ SĂ VĂ FIE !!!!!! AȚI DISTRUS TOTUL ÎN MAI PUȚIN DE 20 DE MINUTE. ADIO EUROVISION 2015!".

VEZI ȘI: Horia Moculescu, reacție după ce VOLTAJ a câștigat EUROVISION 2015 

Petiție pentru Lumința Anghel

Fanii Eurovision au lansat și o petiție pentru susținerea Luminiței Anghel. Astfel, ei speră ca trupa Voltaj să fie descalificată.

"Luminița Anghel pentru Eurovision 2015 - Viena

Haideți să susținem "A million stars" - Luminița Anghel. Trupa Voltaj nu a avut susținători și acest lucru se poate verifica pe site-urile care au publicat știri despre Selecția Națională și în grupurile de pe rețelele de socializare care au avut fani activi în timp real. Susținătorii trupei Voltaj au fost prea puțini pentru a putea propulsa piesa pe locul 1. Reiese faptul că voturile au fost cumpărate, iar trupa Voltaj favorizată de organizatori.

- Votul s-a oprit abia după 45 de minute, în loc de 30.

- Numerele pentru vot NU au fost prezente pe ecran în timpul votului publicului, fiind făcute publice abia după "Stop vot"

- Voturile juriului nu au fost făcute publice.

- Liana Stanciu a susținut ca reprezentații României la Eurovision trebuie să cânte în limba română.

Cu părere de rău, Trupa Voltaj ar trebui descalificată.

Semnati petiția! Haideți să ne unim pentru Luminița Anghel, Cristian Faur și Andrei Tudor. Pentru o piesă care merită sa reprezinte România la Eurovision Song Contest!", scriu fanii Eurovision în textul petiției.

Vă invităm să votați și să ne spuneți dacă trupa Voltaj a meritat să câștige finala națională Eurovision 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel