Sabina Iosub, de ziua ei: Soțul meu mi-a adus în dar interviul pe care l-am făcut cu Mircea Albulescu

Sabina Iosub, realizatoarea emisiunii “Previziunile zilei”, își sărbătorește sâmbătă, 18 aprilie, ziua de naștere.

Jurnalista pe care telespectatorii o văd la Antena 3 a avut parte de multe surprize frumoase de-a lungul anilor, dar cea de anul aceste este legată de Mircea Albulescu. Contactată de DC News, Sabina Iosub a povestit că a primit în dar, de la soțul său, interviul pe care ea l-a făcut cu marele actor; un interviu înrămat și cu autograf.

(w670)

Jurnalistei nu i-a fost ușor să vorbească cu marele actor pe "terenul adversarului care avea în spate, la propriu prin fotografii, nu doar o familie puternică, dar și galeria personajelor cărora le-a dat viață pe scenă". Sabina Iosub a avut multe emoții - și cine nu ar fi avut – ținând cont că la discuție a fost supravegheată - din fotografii – de monștrii sacri ai teatrului românesc.

"Sunt un om răsfățat, așa că am avut parte de multe surprize de-a lungul anilor de ziua mea. Și toate mi-au umplut sufletul de emoție. O să ți-o spun pe cea mai recentă. Azi noapte, la ora 12, soțul meu mi-a adus în dar interviul pe care l-am făcut cu Mircea Albulescu. Înrămat și cu autograful domnului Albulescu. Și încă ceva... în fiecare an e concurs de ziua mea - cine sună primul la ora 12 noaptea. Mama și tata se bat pe telefon și fac strategii să se "saboteze" reciproc", a spus Sabina Iosub pentru DC News.

Și-a dorit întotdeauna să lucreze în trustul Intact

Deși a terminat ASE, și-a dorit întotdeauna să facă presă. Mama sa, jurnalista Anca Florea, a încercat să o abată de la acest drum știind că viața de ziarist nu este una ușoară. În schimb, Sabina Iosub a primit cel mai prețios secret legat de presă: că această meserie se face cu sufletul și cu talent, iar dacă nu îți place ce faci... poți pleca acasă.

(w670)

Sabina Iosub a mers la ASE, dar în primul an de facultate s-a angajat la radio, iar de-aici și până la o carieră admirabilă în presă nu a mai fost decât un pas. A terminat facultatea, a urmat și un master în științe politice și într-un final a ajuns la Antenă unde și-a dorit dintotdeauna să lucreze. Acum, rugată să povestească cele mai frumoase momente de la Antena 3, Sorina Iosub ne-a spus: "Cand m-am angajat - pentru că asta îmi doream dintotdeauna... să lucrez aici. Apoi primul reportaj, prima exclusivitate, primul live, prima emisiune... De fapt, fiecare zi aici vine cu emoția și bucuria ei...".

Sabina Iosub realizează emisiunea "Previziunile zilei" la Antena 3

Sabina Iosub realizează emisiunea "Previziunile Zilei". E ca o şedinţă de sumar cu public. Jurnalista și invitații săi vă spun la ce să vă aşteptaţi în următoarele ore, dar şi cum vă afectează tot ce se întâmplă într-o zi.

Cât despre o previziune care a fost făcută în cazul său, ziarista ne-a spus: "Au fost oameni care mi-au spus de-a lungul timpului că dacă îmi pun ceva în minte, reușesc. E tot un fel de previziune. Și au avut dreptate".

(w670)

Un om fericit

Întrebată dacă este o femeie fericită, Sabina Iosub ne-a zis: "O să îți spun ce mi-a zis Mircea Albulescu: "Nu există drum spre fericire. Fericirea e drumul." Mă bucur așadar de acest drum".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel