Pușcăria – parte a pactului de coabitare

Dl Traian Băsescu a vrut să dea senzația duminică seara, la Realitatea TV, că are totul sub control.

A dorit să dea de înțeles că știe totul, că subordonează și controlează viața și cariera oricui i se opune. L-a făcut în toate felurile pe Victor Viorel, premierul numit de două ori chiar de către dânsul, a dat în baroni, a dat în moguli, a închis partidele politice la toți nasturii, l-a propus pe Geoană candidat la președinție și multe altele din registrul arhicunoscut, de genul cum a salvat el țara de la criză. L-a mai luat și gura pe dinainte: atunci când i-a recomandat Gabrielei Firea să aibă grijă de bărbat, că s-ar putea să nu-l mai găsească pe acasă. Dl Băsescu l-a amenințat public pe primarul Pandele, soțul împricinatei Firea, cu DNA-ul cel independent și pușcăria.
 
Dl Băsescu l-a mai amenințat direct pe dl Ponta că va merge în pușcărie și va împărți aceeași garsonieră cu Adrian Năstase. La rândul său, dl Victor Ponta face plângere penală împotriva d-lui Băsescu pentru intimidare și șantaj asupra senatoarei Firea. Dl Ponta a declarat public că dl Băsescu “va merge în pușcărie”.
 
După cum stau lucrurile, să înțelegem că, în pactul de coabitare, cerut de puterile occidentale lui Băsescu și Ponta, pușcăria reprezintă un capitol care trebuie neapărat bifat. Adică, îmi imaginez că în pactul respectiv scrie: vom guverna bine, vom respecta Justiția, vom respecta valorile occidentale, ne vom băga reciproc în pușcărie… Noroc că, până acum, niciuna dintre prevederile pactului de coabitare n-a fost respectată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel