O româncă a murit în Thailanda. Vaporul în care se afla a naufragiat

Trei turişti, printre care şi o româncă, au murit şi un altul este dat dispărut, după ce vaporul de mare viteză în care se aflau a naufragiat joi în apropierea insulei Samui, sudul Thailandei.

La bordul vasului Ang Thong Explorer se aflau 32 de pasageri şi patru membri ai echipajului. Trei femei, printre care și o româncă de 28 de ani, care avea şi cetăţenie britanică, dar şi două femei din Germania şi China, au murit în urma naufragiului de joi, scrie Bangkok Post. Sursa notează că la bord se aflau şi alţi români, care au fost salvaţi.

"Vaporul de mare viteză a naufragiat din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi din cauza vitezei", a declarat Apichart Boonsriroj, comandantul departamentului de poliţie din provincia Surat Thani, unde s-a produs naufragiul, notează Mediafax.

Un alt bărbat de origine britanică este dat dispărut, a precizat Boonsriroj, adăugând că o persoană a fost acuzată ca fiind responabilă de decesul celor trei persoane.

Thailanda este una dintre destinaţiile de top ale turiştilor în ciuda gradului scăzut de siguranţă maritimă şi a mijloacelor de transport precare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel