Iohannis intră din nou în luptă cu Ponta la TV. Ce spune numărul doi din PNL

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, crede că liberalul Klaus Iohannis ar trebui să participe și la alte dezbateri televizate în compania contracandidatului PSD, Victor Ponta.

Marian Petrache infirmă zvonurile conform cărora la nivelul ACL s-a luat decizia, după confruntarea de marți seară, ca Iohannis să evite dezbaterile televizate. El precizează că după disputa Iohannis-Ponta de la Realitatea Tv nu a existat o ședință a liberalilor și democrat-liberalilor, așa cum s-a vehiculat în presă.

"Nu e adevărată chestia aia că s-a hotărât să nu mai meargă la dezbateri. Noi nu ne-am întâlnit după emisiunea de aseară. Sunt convins că va participa (la alte dezbateri Tv - n.r), trebuie să participe", a declarat Petrache pentru DC News, menționând că informațiile vehiculate în presă că PDL face presiuni ca Iohannis să nu-l evite pe Ponta sunt false.

Anunț oficial B1 Tv: Dezbatere Ponta-Iohannis, miercuri seară


Președintele PSD, Victor Ponta, a insistat marți seară că îl așteaptă pe liderul ACL, Klaus Iohannis, și în zilele ce urmează la dezbateri televizate. Premierul are programată pentru miercuri o apariție la B1 Tv, iar joi este așteptat la Antena 3. Ponta a apărut luni seară la România Tv, televiziune la care Iohannis a refuzat să  apară. 

Staffurile celor doi candidați au negociat fără succes săptămâna trecută detaliile unor dezbateri electorale Ponta-Iohannis. Premierul a propus patru dezbateri televizate, la patru televiziuni diferite, fiecare pe o temă de interes general. Iohannis a apreciat că un loc potrivit pentru o astfel de încleștare este Universitatea de Vest din Timișoara. Propuneri privind desfășurarea unei astfel de dezbateri au mai venit din partea președintelui Traian Băsescu și a Institutului de Politici Publice.

Rareș Bogdan și Cozmin Gușă au criticat-o aspru pe Lavinia Șandru după dezbaterea Victor Ponta - Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel