EXIT-POLL CSCI România Tv, tur doi: Rezultate alegeri prezidențiale 2014. Cine a câștigat lupta Ponta-Iohannis

Rezultate alegeri prezidențiale 2014. EXIT-POLL CSCI România TV. Primele rezultate ale exit-poll-ului realizat de CSCI pentru România Tv, în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, va fi difuzat la ora 21:00. 

Iată rezultatele exit-poll-ului  CSCI pentru România TV, anunțate imediat după închiderea urnelor de vot, pentru ora 19:30:

Victor Ponta - 50,72%

Klaus Iohannis - 49,28 %

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a obținut în primul tur al alegerilor prezidențiale 40,44% din voturi, potrivit datelor Biroului Electoral Central. Pe locul doi s-a plasat Klaus Iohannis, candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL), cu un scor de 30,37%.

Centrul de Studii și Cercetări Infopolitic (CSCI) a realizat un exit-poll pentru România TV și în primul tur al alegerilor prezidențiale, din 2 noiembrie 2014. Potrivit rezultatelor publicate de institut în primul tur, Victor Ponta obținuse 40% din voturi, iar Klaus Iohannis 31%.

Conform site-ului oficial, Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic este un proiect inițiat și suștinut de Fundația Multimedia pentru democrație locală. Proiectul presupune conceperea, efectuarea și publicarea de analize și cercetari publice, prin intermediul site-ului www.infopolitic.ro, dar și al altor parteneri media. 

Președintele de onoare al Fundației Multimedia este Bogdan Teodorescu. Funcția de director executiv este ocupată de Dan Sultănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel