Cum a ales-o Iohannis pe Tatiana Niculescu Bran în funcția de purtător de cuvânt

Tatiana Niculescu Bran povestește că președintele Klaus Iohannis a ales-o pentru funcția de purtător de cuvânt la sfârșitul lunii noiembrie, în urma unei întâlniri la sediul PNL.

Jurnalista spune că a primit email-ul candidatului la prezidențiale Iohannis între cele două tururi de scrutin, de la un membru PNL, și i-a transmis edilului mesajul "veți câștiga". 

"Cred că înainte de Ziua Naţională am primit un mesaj de la dl. Preşedinte care mă întreba dacă putem să ne vedem şi mă invita la sediul PNL. Am venit şi mi-a propus să conduc departamentul de comunicare de la Cotroceni şi să fiu purtător de cuvânt. Eu m-am îndoit de potrivirea mea pentru acest post şi i-am şi spus că eu sunt de fapt timidă. În acelaşi stil inconfundabil şi care-ţi dă de fapt foarte mult curaj, răspunsul a fost „Şi eu", adică „şi eu sunt timid" şi „iată, cu toate astea, ne aflăm în aceeaşi barcă". Şi zic: „dar chiar credeţi că eu aş fi omul potrivit?" Răspunsul a fost iarăşi la fel de scurt şi de precis: „Cred".

Am rămas înţeleşi că eu mă voi gândi timp de o săptămână şi dacă mă hotărăsc, o să fac public această ştire pe care urma să o confirme. M-am perpelit vreo săptămână, apoi luni am făcut cum promisesem şi am anunţat pe pagina mea de Facebook", a declarat Tatiana Niculescu Bran într-un interviu pentru Adevărul.

Tatiana Niculescu Bran, purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, promisiuni pentru presă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel