Atanasiu: "Puterea, un ciolan în România"

atanasiu
atanasiu

Vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu, și-a spus părerea, joi, despre conceptele din politica românească.

Conform lui Atanasiu, România are nevoie de cel puțin două guvernări succesive de dreapta care să conducă la o acumulare de resurse, a spus el la deschiderea celei de-a doua ediții a Programului de Excelență în Politică al Fundației Konrad Adenauer.

"Avem nevoie și de un nou concept în politica românească. Mă uitam la Germania și la România. În Germania, puterea înseamnă plăcinta aceea cu mere care se împarte frumos în feliuțe și în funcție de rezultatul obținut la alegeri fiecare își primește felia, mai mare sau mai mică. Fiecare se hrănește până la următoarele alegeri din feliuța pe care a obținut-o după rezultatul scrutinului electoral", a spus Atanasiu.

"În România, noi avem ciolane. Atunci puterea este un ciolan. Îl ia primul în gură și fuge cu el și ceilalți fug toți după el și latră, fac gălăgie. Trebuie să schimbăm modul în care s-a făcut politică timp de 25 de ani. Nu poți să ai programe de sănătate publică, de educație publică, alte tipuri de programe naționale serioase la care să nu fie parte și Puterea, și Opoziția", a adăugat vicepreședintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel