Zeci de cheeseburgeri comandați de un copil, în vârstă de doar 2 ani. Ce bacșiș a lăsat

Un copil de 2 ani din Texas a comandat zeci de cheeseburgeri, de pe telefonul mamei sale. Copilul a lăsat şi un bacşiş generos, de 25%.

O mamă din Texas a învăţat o lecţie importantă despre cum să nu-şi lase telefonul deblocat după ce fiul ei de 2 ani a comandat din greşeală 31 de cheeseburgeri de la McDonald's.

Luni, Kelsey Golden, care lucrează în marketing media pentru o şcoală, muncea de acasă. Ea transfera fotografiile de pe telefon pe computer când fiul ei de 2 ani, Barrett, a început să „tragă" de telefon, a declarat ea pentru CNN.

Golden a explicat că fiul ei adoră camera foto de pe telefonul ei. De data aceasta, însă, Barrett nu s-a uitat doar la imaginea sa: „a început să apese pe ecran”.

Apoi, Golden a primit o notificare potrivit căreia comanda ei dura mai mult decât de obicei - ceea ce era neobişnuit, deoarece, deşi uneori comanda prânzul celor doi copii mai mari ai ei de la McDonald's, în acea dimineaţă ea le pregătise prânzul.

Apoi un curier i-a adus 31 de cheeseburgeri. La început, femeia a crezut că şoferul a greşit adresa. „Apoi mi-am dat seama că Barrett se juca cu telefonul meu. M-am întors şi m-am uitat la telefonul meu şi a fost plasată o comandă în momentul în care el s-a jucat”, spune femeia.

Comanda a fost cu atât mai ciudată cu cât nimănui din familie nu-i plac cheeseburgeri, astfel că Golden o oferit pe Facebook gratis cheeseburgerii. Comanda totală a costat 91,70 dolari, în parte pentru că Barret a lăsat un bacşiş "foarte generos" de 25 la sută, a spus Golden, potrivit Mediafax.

Omul care a mâncat Big Mac în fiecare zi, vreme de 50 de ani

„Când ești copil, spui multe prostii”, spune Gorske, acum în vârstă de 68 de ani. „Cine știa că se va împlini?”

Bărbatul din Wisconsin, își trăiește visul din copilărie - în această săptămână, el a marcat o piatră de hotar atunci când a sărbătorit 50 de ani în care a mâncat cel puțin un Big Mac aproape în fiecare zi. 

McDonald’s-ul lui local, unde poza lui este pe perete și este întâmpinat pe nume, a sărbătorit cu un semn pe corturi.

Explicația lui Gorske pentru obiceiul său neobișnuit este pe cât de simplă, pe atât de sinceră. „Prima dată când am avut unul, am crezut că este doar cea mai bună mâncare de până atunci”, spune el. 

Puținele excepții în care s-a abătur de la acest stil de viață includ o zi în care restaurantul său local a fost închis pentru vreme rea. Din 1972, Gorske a consumat 32.943 de sandvișuri ale lanțului de fast-food. În unele zile, mănâncă chiar două.

Acesta jură că fiecare Big Mac este la fel de bun ca primul. „Nu mă sătur niciodată de ei”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel