Wilmark: "Încă sunt șocat de ce mi s-a întâmplat!”

Invitat în emisiunea îndrăgitei Teo de la Kanal D, Wilmark a spus că regretă că nu mai ocupă postul de jurat la ”Dansez pentru tine”. I-a fost greu să se despartă de oamenii de la Pro TV pe care îi considera ca o familie.

”Micuțul Will” a fost invitat la ”Roata Norocului”, pentru a ajuta un caz social, iar problema a apărut în momentul în care cei de la ”Dansez pentru tine” au realizat că juratul lor va apărea în același timp la Kanal D și atunci au decis să renunțe la contractul cu celebrul dansator. Acesta din urma spune hotărârea luată de cei de la Pro TV a fost una pe care nu a înțeles-o și adugă faptul că îi pare rău că nu mai este jurat.

“Sunt șocat de ce mi s-a întâmplat. Nu m-am certat cu oamenii de acolo. Este impropriu spus! Am lucrat cu o echipă foarte mare și, din păcate, legătura s-a pierdut pe undeva. Ideea este că îmi plăcea enorm să fiu jurat la “Dansez pentru tine”. Ar fi putut fi o despărțire mai plăcuta. Probabil voi mai colabora cu oameni de la Pro TV, de exemplu cu Ștefan Bănică”, a spus Wilmark la ”Teo show”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel