Vosganian nu-l mai ia consilier pe Traian Oprea

Premierul Victor Ponta a anunţat că a discutat cu ministrul Vosganian privind numirea ca şi consilier al fostului director general al Hidroelectrica, Traian Oprea, şi a precizat că, în urma discuţiei, s-a ajuns la concluzia că "cel care a semnat toate contractele cu băieţii deştepţi" nu va mai fi consilier.

"Sigur că m-am supărat şi eu, apropo de presă, când am aflat că Vosganian îl ia consilier tocmai pe cel care a semnat toate contractele cu "băieţii deştepţi". L-am sunat pe domnul Vosganian şi nu-l ia consilier pe Oprea. Dar... ", a spus Ponta la Realitatea TV.

Fostul director general al Hidroelectrica Traian Oprea a fost numit consilier al ministrului Economiei, Varujan Vosganian, la finele săptămânii trecute.

"Am colaborat bine cu Traian Oprea când am fost ministru al Economiei, iar el era director al Hidroelectrica", a declarat Vosganian, citat de Mediafax.

Ministrul a adăugat că va numi printre consilierii săi personali persoane cu competenţe în zona energetică şi că va anunţa în zilele următoare lista completă a acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel