Vom eradica Twitterul, promite premierul turc Erdogan

erdogan
erdogan

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan dă asigurări că va închide Twitter-ul, după ce în urmă cu două săptămâni a declarat că nu va mai permite folosirea Facebook-ului și a Twitter-ului în țara sa, "dacă va fi nevoie", scrie presa din Turcia.

"Avem un ordin judecătoresc. Vom eradica Twitter-ul. Nu-mi pasă ce spune comunitatea internațională. Toți vor fi martorii puterii Republicii Turcia", a declarat Erdogan în timpul unui turneu electoral efectuat cu 10 zile înainte de alegerile locale.

Premierul Turciei acuza pe 25 februarie că Executivul pe care îl conduce este vizat de atacuri repetate pe Twitter, și a negat autenticitatea unor noi înregistrări telefonice care revelau presupusa implicare a guvernului său în acte de corupție.

Erdogan are un război personal cu rețelele de socializare, care a crescut în intensitate în timpul protestelor din luna iunie a anului trecut, din parcul Gezi.

În trecut au apărut mai multe înregistrări audio cu Erdogan, în care premierul turc putea fi auzit cu le dădea ordine șefilor televiziunilor apropiate lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel