Voiculescu, CERTAT după dezvăluirea lui Coita. Replică: Vreți să mă porcăiți

Vlad Voiculescu a fost "certat" de prietenii virtuali după dezvăluirile făcute de analistul Alex Coita la Antena 3 privind propunerea unor specialiști din SUA de a construi unui spital mare în România.

"Mai baiatule, Antena nu te-a "denigrat", dl Coita a relatat niste evenimente si, in ciuda acestora, te apreciaza ca pe un prieten, dar e contrariat de comportamentul tau de atunci. Dupa ce facuse munca pro bono cu o institutie medicala americana si ambasada sua, a venit la tine cu propunerea de a face un centru medical cu expertiza si oamenii americanilor. Dar ai avut timp de o singura discutie neoficiala, dupa care nimic. La minister nu s-a intamplat nimic, nu a mai fost nicio discutie. Normal ca americanii n-au stat la infinit dupa tine si-au vazut de treaba. Dupa ce ai ajuns ministerul sanatatii criticand toate actiunile min. cu pacientii, ai facut acelasi lucru, neavand timp pentru intalniri oficiale. Ar fi putut aduce un spital nou pacientilor. Asta ca sa nu mai vorbim cum ieri intr-o postare ai facut bascalie pe seama medicului roman care a operat un roman refuzat in strainatate", a scris un internaut pe pagina de Facebook a fostului ministrul al Sănătății.

[citeste si]

Vlad Voiculescu a replicat: "Nu prea aveți idee nici ce proiecte am început, nici ce înseamnă un proiect de spital, așa-i? Vreți doar să mă porcăiți puțin, să vă vărsați năduful aici. Poftiți, vă rog... continuați!

Dacă vă interesează ce proiecte de investiții am început în 7 luni, puteți să vă informați".

VEZI ȘI: Coita, afirmații INCREDIBILE despre Voiculescu. Oana Zamfir: Realizați cât este de grav ce ați spus?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel