Viorica Dăncilă, discuții cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei - FOTO

Vineri, premierul Viorica Dăncilă a răspuns invitației la prânz a Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române, la Palatul Elisabeta. Alături de Majestatea Sa, s-a aflat Alteța Sa Regală Principele Radu.

A fost prima întâlnire a premierului cu familia Regală, de la învestirea guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Au fost discutate subiecte privind activitatea publică a Familiei Regale în vederea promovării și susținerii Președinției României a Consiliul Uniunii Europene din ianuarie-iunie 2019, continuarea numeroaselor proiecte și evenimente dedicate centenarului anilor 1918 și 1919, legătura cu Republica Moldova, precum și relațiile economice cu țările din afara continentului european.

[citeste si] 

„Îmi doresc să cresc dimensiunea europeană a Guvernului pe care îl conduc. Anul viitor România va prelua preşedinţia Consiliului UE, un moment esenţial pentru ţara noastră. Anul acesta sărbătorim Centenarul, un context unic în care trebuie să ne unim toţi eforturile pentru a promova România şi pentru a-i uni pe români. M-aş bucura să vă alăturaţi acestor demersuri şi împreună să găsim căile prin care să promovăm România în perspectiva celor două momente esenţiale: Anul Centenar şi prelurea preşedinţiei Consiliului UE", a spus premierul Viorica Dăncilă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel