Viorica Dăncilă, anunţul momentului despre Tudorel Toader

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a anunţat că Tudorel Toader va fi evaluat. 

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că Tudorel Toader, ministrul Justiţiei va face subiectul unei evaluări. Răspunsul premierului vine la câteva zile după criticile aduse de către Liviu Dragnea, preşedintele PSD, lui Toader. 

"Aş dori ca astăzi să vorbim despre investiţii, am vorbit foarte mult despre Justiţie. Cred că oamenii sunt interesaţi mai mult de investiţii şi ceea ce facem pentru ei. O decizie (cu privire la Tudorel Toader - n.r.) o voi lua în cadrul Comitetului Executiv Naţional, când am să ascult şi părerea colegilor mei şi o să îmi spun şi eu părerea", a afirmat Dăncilă, întrebată ce va face în cazul lui Tudorel Toader, în contextul în care foarte mulţi lideri social-democraţi cer schimbarea lui din funcţie iar preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că decizia va fi a premierului. 

Dăncilă a adăugat că în cadrul CExN va prezenta şi o evaluare cu privire la activitatea din Guvern a lui Tudorel Toader. "Suntem guvern politic, suntem susţinuţi politic şi este foarte bine ca aceste discuţii să le avem în cadrul politic, în cadrul Comitetului Executiv Naţional. După ce vom lua această decizie, voi ieşi public şi am să o comunic", a menţionat premierul.

Ce a declarat Liviu Dragnea

"Domnul ministru Toader trebuie să înţeleagă că nu mai poate continua aşa. Mulţi colegi au spus că intenţia lui a fost să ridice aceste subicte să discutăm trei luni. Cer guvernului, în mod ferm, să înceteze cu această discuţie nesfârşită. Parlamentul începuse procedura de finalizare a codurilor după verificarea CCR. A fost o greşeală a PSD că a crezut în unii care au spus că vor da această ordonanţă, ca să ajungă până la urmă să meargă cu 7-8 articole la Bruxelles într-o mare umilinţă. Parlamentul trebuie să îşi urmeze cursul. Nu putem lăsa să se discute despre nişte teme parazite luni de zile. Aici, doamna prim-ministru trebuia să ia o decizie: vrea să îl menţină, nu vrea să îl menţină (pe Tudorel Toader în Guvern, n.r.)", a declarat, recent, Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel