Victoraș Nicula, fiul unui milionar în euro: "Nu cresc salariile, că-mi iau eu Bugatti"

Victoraș Nicula, fiul omului de afaceri Victor Nicula, a ajuns, din nou în atenția presei britanice, din cauza unei noi aroganțe. 

Victoraș Nicula s-a lăudat pe Facebook că salariile miilor de angajați ai tatălui său nu vor fi crescute pentru că va primi el o nouă mașină, un Bugatti. Vestea nu a fost primită bine de angajații lui Viorel Micula, dezamăgiți după ce au sperat la o creștere salarială, scriu jurnaliștii britanici. 

Omul de afaceri Victor Nicula a câștigat, recent, la Curtea de la Arbitraj de la Washington un proces contra statului român, în urma căruia a de primit 82 de milioane de euro, amintește Mirror.

Presa din Marea Britanie a mai scris despre Victor Nicula atunci când acesta nu a reușit sa ia Bacalaureatul. El a fost prins, în luna august 2014, în timp ce copia la examenul din sesiunea de toamnă. Daily Mail a menționat acest episod, subliniind că "banii nu pot cumpăra totul" și că tânărul a ajuns la școală cu un Ferrari de 200.000 de euro. Totodată, el a mers la mormântul lui Arsenie Boca cu elicopterul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel