Victor Ponta, mesaj special pentru Călin Popescu Tăriceanu

Fostul premier Victor Ponta mărturisește că s-a bucurat să-i ureze astăzi "La mulți ani!" președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl numește "un prieten și un partener adevărat".

Călin Popescu Tăriceanu, președinte al Senatului și co-președinte ALDE, împlinește astăzi 64 de ani. Cu această ocazie, fostul lider al PNL a primit urări și din partea lui Victor Ponta.

"M-am bucurat azi să îi spun "La mulți ani!" lui Călin Tăriceanu - un prieten și un partener adevărat!", a scris, joi, pe pagina sa de socializare, fostul premier, postarea sa fiind recompensată cu peste 6.500 de like-uri și sute de comentarii, cele mai multe de apreciere, însă și unele de avertizare.

"Ai grija! La fel le-ai dat giru si lui Antonescu si lui Dragnea ! Invata din greseli ! Doar esti un baiat destept ! Fii mai circumspect ! Bafta in toate !", "trbuie sa fiti impreuna doar asa v-om scapa de tradatori,separat sau cu pnl-pdl d-le Tariceanu ve-ti pierde alegatori chiar daca pnl se curata acolo ramin multe gunoaie.Daca si Ponta stie sa-si aleaga oamenii cred ca s-ar putea realiza multe ptr tara", "Timpul sa va faca sa-l considerati prieten si peste....zeci de ani. La multi ani , Domnule Tariceanu !", "La multi ani!multa sanatate face-ti o echipa puternica impreuna (o Fecioara si un Capricorn) farà discutie un duo forte", "DOI PRIM MINISTRI CU ADEVARAT PATRIOTI, DISTOINICI SI SERIOSI! LA MULTI ANI!", "La multi ani !problema e ca in politica totu se schimba in functie de ....! si chiar mi ar fi placut cu dumneavoastra prim'ministru", sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel