Victor Ciutacu, REVOLTĂ după ce Oana Lovin a fost pusă la zid: Dacă arunca pungi cu p*șat în jandarmi pe 10 august, era eroină?

Realizatorul TV Victor Ciutacu transmite o poziție fermă după ce Oana Lovin a fost pusă la zid după ce s-a aflat că face videochat și toate opiniile sale publice - și virale - au fost trecute pe tușă. 

”Înțeleg că fata asta, care a adus sparanghelu-n altarul protestelor de dreapta din Piața Victoriei, e noul dușman colectiv pe care scuipă hoardele haștagiene. Iar leprelor propagandei le-au fost livrate informațiile vitale că prestează la videochat și a cotizat la (cred) campania electorală a Vioricăi Dăncilă. Așa, și? Spune ceva nereal aici? N-are dreptul să gândească și să se revolte? Drepturile astea sunt valabile numai pentru ăia care-l înjură pe Dragnea și-l scot vinovat pentru orice și când era în pușcărie? Dacă dădea banii la Nicușor Dan sau la Vlad Voiculescu, era un munte de civism? Dacă se tăvălea prin față pe la Colectiv, era zeiță și conștiință. Dacă arunca pungi cu pișat în jandarmi pe 10 august, era eroină? În țara asta prost făcută, o minoritate cu gura mare confiscă, în numele luptei cu ciuma roșie și, prin extensie, cu marele dușman colectiv Rusia, țară căreia i se rupe la propriu de noi, tot ce se poate, de la dreptul la protest, până la libertatea de gândire și de asociere.

P.S. Dacă fata și-ar fi încărcat producțiile erotice pe pornhub cu acces free, poate că m*sturbaționiștii ăștia cu s*xualitate incertă ar fi fost olecuță mai indulgenți. Cât despre ipocrizia pe care i-o scot pe nas toți năimiții, să nu mă apuc eu să vorbesc sau să scriu din ce îmi amintesc la prima mână” scrie Victor Ciutacu, pe Facebook. 

Vezi și: Oana Lovin, "protestatara cu sparanghel" din Piața Victoriei, acuzată că ar face videochat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel