Vela, explicaţii în scandalul secretizării salariilor din MAI și MApN

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, la Timișoara, că este forțat să se vorbească despre secretizare în cazul salariilor din MAI, MApN sau din serviciile secrete, el considerând că publicarea acestor venituri ar încălca o lege care ține de siguranță națională.

Ministrul de Interne Marcel Vela a fost întrebat, vineri, la Timișoara, despre motivul pentru care vor fi secretizate salariile personalului din MAI.

„Secretizarea este un cuvânt cam forțat. Nu e vorba de secretizare și nu e doar de MAI, ci este vorba de tot sistemul de apărare și ordine publică și siguranță națională, în sensul că pot fi publicate doar cifrele care țin de nivelul de salarizare, dar organigrama și numele oamenilor care sunt pe anumite funcții și au anumite salarii țin de siguranță națională până la urmă.

Este secret de serviciu. Cred că multe servicii secrete externe ar da foarte mulți bani ca să afle organigrama de la MApN sau MAI sau de la un serviciu secret românesc. Așadar, nu este vorba de secretizare. Este vorba de a nu încălca o lege care ține de siguranța națională”, a spus Vela citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel