Vasile Diaconu, primar Măgurele, a părăsit PDL. Vasile Diaconu INDEPENDENT

În plină campanie electorală, ACL Prahova a mai pierdut un primar. Este vorba despre Vasile Diaconu, edilul comunei Măgurele, care a ales să fie independent. Acesta a părăsit PDL, dar a refuzat să se înscrie în altă formaţiune politică.

VEZI ȘI: Ipoteză ȘOC. Elenei Udrea: Te sperii la gândul că Victor Ponta ar...

"În primul rând țin să vă precizez că decizia pe care am luat-o vine în sprijinul locuitorilor comunei Măgurele.În perioada aceasta tulbure din punct de vedere politic, prefer să rămân independent. Consider că din această postură voi putea să pun în practică proiectele pe care le am și care sunt pentru locuitorii comunei Măgurele. Cei care m-au ales și-au dorit un primar care să facă ceva pentru ei și au avut încredere în omul Vasile Diaconu, nu neapărat în partidul din care facea parte. Sunt sigur că voi găsi înțelegere de la toate formațiunile politice și de la consilierii locali care îmi sunt alături, pentru că mă cunosc și știu că tot ceea ce vreau să fac este pentru comuna mea", a spus Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele, scrie Ph-on.

Vasile Diaconu este la primul mandat de primar al comunei Măgurele, reuşind să câştige alegerile din 2012 din primul tur sub sigla PDL. În mandatul trecut a ocupat funcția de viceprimar al localităţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel