Vasile Blaga este încrezător că va câștiga șefia PDL

vasile blaga
vasile blaga

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat  la Târgu Mureş, unde s-a întâlnit cu membrii filialei democrat-liberale, că este convins că va câştiga şefia PDL, întrucât el "întotdeauna" merge "la victorie".

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a susţinut că la Convenţia Naţională a partidului din 14 mai "fiecare îşi va câştiga locul pe care partidul consideră că îl merită", scrie Mediafax.

"Eu voi câştiga preşedinţia Partidului Democrat-Liberal, eu întotdeauna mă duc la victorie. În partidul nostru, aşa cum îl ştiu eu, toate poziţiile se obţin prin vot pur şi simplu şi eu cred că fiecare îşi va câştiga locul pe care partidul consideră că îl merită. Mizez în primul rând pe programul pe care îl prezentăm partidului, pe valoarea colegilor care îl susţin şi, desigur, pentru că ştiu, cunosc destul de bine Partidul Democrat-Liberal", a spus Blaga.

El a respins ideea potrivit căreia ar intenţiona să se retragă din cursa pentru şefia partidului.

"Aşa mă cunoaşteţi dumneavoastră? Am auzit multe voci, dar niciuna care să confirme ce aţi întrebat", a spus el.

Blaga a refuzat să facă "vreun pronostic procentual", dar a susţinut că va avea o mare susţinere la Convenţia Naţională a partidului din 14 mai.

"Susţinerea se va vedea în cabina de vot, pentru că va fi un vot secret, dar eu sunt convins că (mă bucur) de o mare susţinere", a spus el.

Întrebat pe cine, dintre Roberta Anastase şi Monica Macovei, ar vedea prim-vicepreşedinte al PDL, Blaga s-a mulţumit să afirme că acestea "vor candida unde doresc ele".

În altă ordine de idei, el a susţinut că, la un an de la măsurile dure anunţate de Guvernul Boc, "românii nu o duc în acest moment mai bine", însă, obiectiv vorbind, acestea "erau necesare", pentru că altfel "românii o puteau duce mult mai rău".

"Puteam ajunge la peste şase lei un euro, chiar marii industriaşi din ţara asta prognozau şi uite că nu s-a întâmplat aşa şi, dimpotrivă, (leul) îşi revine aproape de patru (lei), ca să nu spun şi alte lucruri. Puteam intra într-o inflaţie galopantă astfel încât să mergi cu un sac de bani după un cocoş în piaţă. Multe se puteau întâmpla, dar uite că nu s-au întâmplat. Pe de altă parte, uitaţi-vă ce măsuri iau astăzi state care nu le-au luat la timp, pentru că şi noi dacă am fi luat cu şase luni înainte măsura reducerii salariilor, le reduceam cu doar 12,5 la sută pe parcursul unui an. Aşa - le-am redus cu 25 la sută pe parcursul a şase luni. Eu sper că toate roadele se vor arăta din acest punct de vedere şi doresc, şi chiar cred, că relansarea României va fi legată de numele Partidului Democrat-Liberal", a susţinut Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel