Valeriu Zgonea distruge o manevră a PNL. "Acest mod de a face politică trebuie să dispară din România"

Pe site-ul Camerei Deputaților a fost publicat un proiect legislativ al PNL pentru prevenția în sănătate, aflat în dezbatere publică până la 1 martie. Manevra liberalilor a stârnit critici cu atât mai mult cu cât se vrea să se înființeze o nouă agenție care să fie un fel de Ministerul Sănătății. 

Valeriu Zgonea, invitat la DC News Live, președintele Camerei Deputaților, a vorbit despre acest subiect dând de înțeles că PNL nu a înțeles nici acum mesajul oamenilor care au ieșit în stradă.

"Vedem proiecte de legi făcute de cei care ar trebui să promoveze liberalismul și meseriile liberale în care se creează agenții ce consum resurse financiare și care fac o politică publică diferită de cea a Ministerului și în care sunt sancționați oameni care merg la muncă.

De exemplu, Legea prevenției în sănătate... faci o agenție, preiei atribuțiile unui departament din cadrul Ministerului Sănătății, în loc să vezi care sunt greșelile de acolo și să descoperi de ce prevenția nu funcționează. Acest mod de a face politică trebuie să dispară din România. Asta au sancționat românii care au ieșit anul trecut în stradă. Asta cer foarte mulți tineri care sunt pe Facebook. PSD-ul a înțeles și a schimbat modul de a face politică. Noi suntem concentrați pe acele proiecte care au un beneficiu. Greșelile din trecut le-am schimbat în guvernarea PSD", a zis Valeriu Zgonea la DC News Live.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel