VALERIU ZGONEA: Ce vor păți parlamentarii care au încălcat regulamentul

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a anunțat, joi, că președinții comisiilor care au beneficiat de maşini şi benzină în perioada vacanţei parlamentare îşi vor plăti combustibilul "din buzunar", ori li "se taie din cotă", El a explicat că această situaţie este interzisă de Biroul Permanent.

Valeriu Zgonea a transmis că a cerut secretarului general al Camerei să le impute preşedinţilor comisiilor aceste sume, care au fost folosite fără respectarea regulamentului.

"Am cerut secretarului general să le impute şi celor care au semnat, şi preşedinţilor de comisii aceşti bani, pentru că se pare că noi nu am învăţat că trebuie să respectăm legea, regulamentele şi ce am aprobat în Biroul Permanent. 

Am cerut secretarului general să facă un raport şi să găsească o soluţie, legal, ori le taie din cota de benzină pentru lunile februarie, martie, aprilie, mai, ori plătesc din buzunarul lor de parlamentar ceea ce nu vor să respecte prin decizia celor care îi trimite în Biroul Permanent", a declarat Valeriu Zgonea, citat de Mediafax.

Vezi și: Ipoteză șoc: consilierul lui Băsescu, preluat de Valeriu Zgonea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel