Val Vâlcu i-a găsit funcție nouă lui Vlad Voiculescu. Soluție pentru criza guvernamentală

Vlad Voiculescu a avut calitatea de mandatar în dosarul de retrocedare a unei proprietăți din București, estimată la circa 2 milioane de euro de către ANRP.

L-am întrebat pe Vlad Voiculescu în ce calitate s-a ocupat de retrocedări imobiliare în perioada în care activa la Erste BanK (ca funcționar al băncii sau în nume propriu?), cât a câștigat din aceste activități și de ce nu sunt menționate în declarația de interese din 2016? Răspunsurile le găsiți AICI. Dar înainte de a ne răspunde, ne-a zis: ”Continuați linșajul, așa-i?”

În acest context, jurnalistul Val Vâlcu a făcut un comentariu. I-a găsit funcție nouă fostului ministru al Sănătății!

”E o mare nedreptate când Vlad Voiculescu spune că ar continua linșajul presei dacă îl întrebăm despre afacerile imobiliare. Dimpotrivă! Am observat că ar putea cădea coaliția de dreapta, că riscăm să nu mai funcționeze guvernarea în țara asta dacă rămâne Vlad Voiculescu fără o funcție! Ca urmare, interesul presei pentru afacerea imobiliară a lui Vlad Voiculescu este de a rezolva criza în coaliție. Așa că trebuie să i se găsească rapid o funcție. Pentru că într-o zi fatidică, atunci când a fost sacrificat cu puțin timp înainte de Paști, s-a oprit țara în loc.

Păi faceți-l, frate, șef la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP)! Se pricepe din moment ce a fost mandatat de un om să-i recupereze o proprietate de 2 milioane de euro!

Suntem țara în care valorile și principiile stau într-un singur om. Or dacă așa stau lucrurile, atunci să-i găsim omului o funcție adecvată și să încheiem criza guvernamentală: așadar să mai facem o încercare, de această dată la ANRP!”, a zis ziaristul Val Vâlcu.

VEZI ȘTIREA INIȚIALĂ: Mandatarul Vlad Voiculescu, ministrul Transparență, nu și-a trecut în declarațiile de interese afacerile imobiliare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel