EXCLUSIV  Vacanțe Mexic 2021. Val Vâlcu: Dacă nu suntem în stare să boicotăm, merităm fiecare clipă de coșmar petrecută în aeroport

Jurnalistul Val Vâlcu susține că turiștii ar trebui să aleagă alte destinații turistice dacă nu își doresc să rămână sechestrați pe aeroport, așa cum s-a întâmplat cu românii plecați în vacanță în Mexic.

"În continuare sunt turiști care vor să plece în Mexic. Nu îi obliga nimeni, din insulele Belize și până în sudul Braziliei erau nu că sute, mii de alte destinații. În Mexic s-au mai întâmplat situații de genul acesta, au fost blocați într-un autocar zeci de ore turiști români, dar acum când vorbim sub șocul medicatic al acestei mârșăvii, încă sunt oameni care vor să plece în Mexic. De ce s-ar deranja autoritățile? Eu chiar rog autoritățile să nu facă nimic dacă noi nu suntem în stare ca public să boicotăm o țară ca Mexicul, pe destinații turistice, atunci merităm fiecare clipă de coșmar petrecută pe aeroport.", a declarat jurnalistul Val Vâlcu, în interviurile DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel