USL câștigă toate mandatele în judeţul Dâmboviţa

rovana plumb
rovana plumb

USL a obţinut în judeţul Dâmboviţa toate mandatele de parlamentar, potrivit numărătorii paralele efectuată de USL, printre câştigători fiind ministrul Mediului, Rovana Plumb, dar şi deputatul Ion Stan și Sorin Roșca Stănescu.

 Potrivit lui  Adrian Ţuţuianu, preşedintelui Consiliului Județean Dâmboviţa, USL  câștigat toate mandatele de parlamentari din județ.

Astfel, conform numărătorii paralele a USL, la Camera Deputaţilor în Colegiul 1 a câştigat Vasile Horga - PNL, cu 60,13 la sută, în Colegiul 2 - Rovana Plumb (PSD), cu 67,19 la sută, în Colegiul 3 a câştigat social-democratul Ion Stan, care a obţinut 66,62 la sută din voturi, în Colegiul 4 - liberalul Ion Pârgaru, cu 52,03 la sută, în Colegiul 5 - Zisu Stanciu (PSD), cu 59,16 la sută, în Colegiul 6 - Dumitru Georgică, de la PC, cu 64,77 la sută, în Colegiul 7 - social-democratul Ionuţ Săvoiu, cu 67 la sută şi în Colegiul 8 a câştigat Carmen Moldovan (PSD), cu 55,84 la sută.

 La Senat, în Colegiul 1, a câştigat Leonardo Badea - PSD, cu 66,13 la sută din voturile electoratului, în Colegiul 2 - Sorin Roşca Stănescu - PNL, cu 55,63 la sută din voturi şi în Colegiul 3 - social-democratul Valentin Calcan, cu 65,14 la sută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel