Unul dintre violatorii din Vaslui, detalii neașteptate din închisoare

Zile de coșmar pentru cei șapte violatori din Vaslui. Toți suportă cu greu detenția, dar Alin Dumitru Rotaru, care este de altfel și cel mai mic dintre violatori, plânge întruna.

Este de înțeles, având în vedere conduita sa, înainte de participarea la violul în grup. Alin Dumitru Rotaru a fost coleg, la același liceu cu eleva abuzată.

Violatorul a fost un elev model al Liceului Tehnologic "Ion Mincu", imaginea și comportamentul său de la școală neavând nimic în comun cu ceea ce s-a întâmplat după.

Reprezentanții unității de învățământ susțin că până în luna noiembrie a anului trecut, atunci când a avut loc condamnabila faptă, Alin Dumitru Rotaru nu a creat niciun fel de problemă, ba mai mult, era elevul pe care orice profesor și l-ar fi dorit: liniștit, silitor, ambițios chiar, din moment ce clasa a XI-a a încheiat-o cu cea mai mare medie.

Deși a început ultimul an de liceu bine, el nu a reușit să își termine studiile. Imediat după comiterea violului, la două zile, a fost arestat și ulterior, a fost exmatriculat din cauza numărului mare de absențe. Din rechizitoriul PoliȚiei reiese faptul că tânărul a fost penultimul care a violat-o pe fată, după ce a condus-o cu mașina pe un alt câmp, unde i-a sugerat victimei să nu opună rezistență pentru a scăpa mai ușor, scrie Vremea Nouă.

VEZI ȘI: Reacția fetei violate după pozele incendiare. "Care e problema?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel