Un copil care vâna veverițe și-a împușcat unchiul în cap, după ce glonțul a ricoșat

Un copil care vâna veverițe și-a împușcat unchiul în cap, după ce glonțul a ricoșat / Foto: Pixabay
Un copil care vâna veverițe și-a împușcat unchiul în cap, după ce glonțul a ricoșat / Foto: Pixabay

Un accident ciudat. Un copil care vâna veverițe și-a împușcat unchiul în cap, după ce glonțul a ricoșat.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a ajuns la spital, după ce a fost împușcat de nepotul său, în vârstă de 8 ani, scrie

Incidentul este unul destul de ciudat. Asta pentru că băiatul și unchiul său vânau veverițe, iar copilul a tras într-un animal, însă glonțul a ricoșat și l-a rănit pe bărbat în cap. Înainte, glonțul lovise o veveriță, scrie Fox News. Potrivit medicilor, viața bărbatului nu a fost pusă în pericol. 

Șeful poliției a declarat că nu vor fi depuse plângeri în acest caz. Acesta a precizat că legea nu interzice nimănui să învețe un copil să vâneze, indiferent de vârstă.

“Sunt copii care învață să vâneze la vârste mai mici. A fost un accident cu adevărat ciudat.”, a declarat Richard Krauss.

Un bărbat care urina în mijlocul drumului a fost împușcat mortal, în Texas

Un bărbat a fost împușcat mortal după ce a fost văzut urinând în mijlocul unui drum din Houston, Texas. Incidentul s-a întâmplat la mijlocul lunii iunie. 

Bărbatul a fost declarat mort la fața locului. Primele cercetări ale Poliției arată că Lester F.-B. fusese văzut urinând în public, în mijlocul drumului, iar un suspect, rămas pentru moment neidentificat, s-a enervat pe el. 

Poliția a precizat că tânărul și suspectul au început să se certe și la un moment dat, ambii și-au scos armele. Suspectul l-a împușcat pe Lester F.-B., în vârstă de 20 de ani, și a fugit de la fața locului. Mai multe detalii, afli AICI.

Un băiat de 14 ani și-a ucis mama, încurajat de tatăl său

Un alt caz șocant s-a produs în Pakistan. Un băiat de 14 ani, și-a împușcat mortal mama, încurajat fiind de tatăl său.

Nesehat B., în vârstă de 42 de ani, a fost adusă în instanță pentru a fi audiată în cazul său legat de infidelitate, iar judecătorul a decis să impună o cauțiune. Când aștepta în sală pregătirea actelor, în prezența unui polițist, băiatul de 14 de ani s-a apropiat de ea și a început să tragă. 

Copilul a încercat să fugă după ce și-a împușcat mortal mama, dar a fost prins, scrie Gulf Today. Pe numele femeii, mamă a cinci băieți și trei fete, soțul a depus o plângere, pe 25 mai, în care spunea că a fugit cu prietenul său. Potrivit Poliției, băiatul a fost încurajat de tatăl său să-și ucidă mama în numele onoarei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel