Un tânăr colecționar de dinți de rechin a fost atacat de un crocodil

Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ

Un tânăr ce făcea scufundări în speranța de a găsi dinți de rechin într-un râu a fost atacat de un aligator. 

Un scafandru ce era în căutare de dinți de rechin din perioada preistorică în râul Myakka din Florida este într-o perioadă de pauză și de refacere după ce un crocodil l-a mușcat de partea din spate a capului. Jeffrey Heim a suferit o fractură de craniu în timpul atacului ce a avut loc în regiunea Sarasota. A fost nevoie de 34 de copci pentru a putea închide rana și de îngrijiri suplimentare pentru mână care a fost perforată de mușcătura animalului. 

Bărbatul de 25 de ani, originar din Tampa a crezut că a fost lovit de o barcă cu motor până în momentul în care s-a întors și a văzut aligatorul față în față. 

„Era foarte greu și se simțea că se mișcă foarte repede. A fost brutal, s-a simțit ca o lovitură directă. Nu am simțit tăieturile, dar am simțit cum mă trăgea”, a povestit Heim pentru CNN

L-a atacat imediat ce a intrat în apă

Scafandrul nu era la prima scufundare în râu, acesta intrând în apă în dreptul unui loc public și aglomerat, un restaurant din apropiere. Înainte de a intra în apă, Heim s-a asigurat timp de 10 minute că în jur nu se vedea niciun crocodil, iar în momentul în care i s-a părut sigur, și-a pus costumul de scufundări și a intrat în apă. Acesta nu folosea butelii de oxigen, așa că a luat câteva guri de aer înainte să se scufunde spre fundul râului. 

Tânărul intrase de 45 de secunde în apă atunci când aligatorul l-a atacat. După primul atac, Heim a putut să se îndepărteze și să ajungă în siguranță pe malul râului, în timp ce aligatorul îl urmărea. 

Un fost pompier aflat la restaurantul din apropiere l-a bandajat și a sunat la numărul de urgență 911. 

Un om norocos

„Am fost foarte norocos că mă afla într-un loc public și că mai erau alți oameni în jur care au putut suna după ajutor”, a mai adăugat victima atacului. 

În urma atacului scafandrul de 25 de ani spunea că se simțea foarte obosit și avea nevoie să doarmă, dar a rezistat, deoarece se temea că ar putea muri. Acesta a încercat să trateze situația cu umor, făcând glume cu medicii. Situația i-a devenit clară în momentul în care a fost introdus într-un scanner tomograf și și-a dat seama cât de norocos este că a supraviețuit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel