Un bebeluş şi o femeie migranţi au fost găsiţi morţi în largul Insulelor Canare

Un bebeluş şi o femeie au fost găsiţi morţi în largul arhipelagului spaniol Insulele Canare, unde erau căutaţi după ce cei 25 de migranţi ajunşi la bordul unei ambarcaţiuni improvizate le-au semnalat dispariţia, au anunţat autorităţile.

'O persoană particulară pe skijet a descoperit cadavrul unui bebeluş plutind în apă', a spus pentru AFP purtătorul de cuvânt al serviciilor de salvare pe mare. Salvamarii au recuperat anterior joi după-amiază 'cadavrul unei femei', a adăugat el. Salvamarii au fost informaţi în noaptea de miercuri spre joi de sosirea unei ambarcaţiuni improvizate pe o plajă pietroasă din sudul insulei Gran Canaria.

La bordul ambarcaţiunii au fost găsite în siguranţă 25 de persoane. Mai multe dintre ele au povestit Gărzii Civile că două femei şi un copil de 16 luni au dispărut. Un vast dispozitiv de căutare a fost apoi desfăşurat pentru a-i găsi, fiind mobilizate elicoptere şi bărci. Vineri, a doua femeie era în continuare dată dispărută. Contactată de AFP, Garda Civilă nu a putut comunica originea migranţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel