Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5, enervat că micuțul plângea

Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5 / Foto: Pixabay
Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5 / Foto: Pixabay

Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5, după ce s-a enervat că micuțul plângea.

Caz șocant în Rusia. Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5, după ce s-a enervat că micuțul plângea, scrie Daily Mail. Luni, individul a fost arestat. 

Aleksey Levchenko, în vârstă de 42 de ani, și-a recunoscut fapta și a mărturisit că a aruncat copilul de la etaj deoarece s-a enervat că acesta plângea prea mult. Acuzat de omor, bărbatul riscă acum o condamnare pe viață.

Copilul a fost găsit mort, cu capul înfășurat într-o pungă de plastic, la scurt timp după ce a fost lăsat în apartamentul lui Levchenko, situat în orașul Kirov. Levchenko ar fi invitat două femei la el acasă pe 11 mai. Cei trei ar fi dat o petrecere și ar fi consumat alcool. Unul dintre invitați, o tânără de 26 de ani, numită doar Ksenia, și-a adus fiul de 18 luni la întâlnire. La un moment dat petrecăreții au rămas fără băutură.

Copilul dormea ​​în căruciorul său când femeile au ieșit să cumpere alcool, iar Levchenko a fost lăsat să-l îngrijească pe copil.

Copilul, aruncat de la 50 de metri înălțime

În timp ce femeile erau la cumpărături, copilul s-a trezit şi a început să plângă. Potrivit anchetatorilor, Levchenko a încercat mai întâi să-l liniştească pe băiețel, punându-i o pungă de plastic pe cap.

Deoarece micuțul a continuat să plângă, Levchenko l-a aruncat pe acesta de la balconul aflat la 50 de metri înălțime. Copilul întins pe asflat a fost văzut de o adolescentă. Fata a sunat imediat la ambulanță. La fața locului au intervenit medicii și polițiștii, dar doctorii nu au mai putut face nimic. Băiețelul era mort și încă avea punga de plastic pe cap.  Ulterior, Levchenko a fost arestat și și-a recunoscut crima.

Anchetată va fi și mama bebelușului pentru că a lăsat copilul fără supraveghere. Oamenii legii au deschis, de asemenea, un dosar penal pentru neglijență împotriva serviciilor sociale locale. Aceștia ar fi știut că mama copilului obișnuia să consume alcool, însă nu au intervenit pentru a proteja băiețelul.

VEZI ȘI: Un bebeluș a fost lovit în somn de tatăl său. Copilul a ajuns în stare gravă la spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel