Udrea vrea duel cu Ponta și “socrul național”: De acum trebuie să se lupte cu mine

Deputatul Elena Udrea a mărturisit, într-un interviu acordat pentru Capital, că "circul făcut de Ponta cu terenul Ioanei Băsescu" i-au afectat investițiile în agricultură, însă a ținut să-i transmită atât premierului, cât și "socrului național", senatorul Ilie Sârbu, că nu va sta impasibilă dacă vor mai "arunca cu noroi în Ioana Băsescu, doar ca să îl atace pe Președinte".

În cadrul interviului, Elena Udrea a fost întrebată în legătură cu investiţiile sale în agricultură și cum mai merge acest business, moment în care deputatul a explicat că a fost nevoită să renunțe la amai cumpăra teren agricol, dar că deja s-a reorientat spre o altă strategie.

"Circul făcut de Ponta cu terenul Ioanei Băsescu a dus la creșterea prețurilor terenului agricol, așa că nu am mai putut cumpăra nimic. Dar firma pe care am înfiinţat-o are ca scop să lucreze atât terenul proprietatea mea, cât și teren în arendă. Sigur, eu nu sunt nici Voiculescu, nici socrul național Ilie Sârbu. Eu lucrez în arendă teren privat, nu de stat, de la ADS, pe care băieții deștepți ai agriculturii românești îl arendează la mult sub prețul pieței. După tot scandalul generat de Victor Ponta cu terenul Ioanei Băsescu, am decis să fac un parteneriat cu aceasta și să dezvoltăm împreună afacerea cu agricultura. De fapt, amândouă am pornit în același timp în toamnă, fiind încurajate de Președinte să facem un lucru de viitor. Victor Ponta nu a făcut nimic în viața lui, așa că nu știe cum este să vrei să muncești cinstit. Eu îl întreb public de unde are averea atât timp cât a fost doar angajat al statului?", a declarat Elena Udrea.

Citește și Băsescu, încă o lovitură în cazul terenului de la Nana

Totodată, fostul ministru al Dezvoltării îl acuză pe premierul Ponta că pentru a-l ataca pe Traian Băsescu se folosește de metode mai puțin morale, optând să lovească în fiica președintelui, "un om care nu face decât să muncească corect"

"Dacă vrea să arunce cu noroi într-un om care nu face decât să muncească corect și fără legătură cu banul public, Ioana Băsescu, doar ca să îl atace pe Președinte, îl anunț și pe el și pe socrul său, Ilie Sârbu, că de acum trebuie să se lupte cu mine. Ca Prim Ministru ar trebui să se ocupe să îi sprijine și să îi incurajeze pe toți cei care vor să facă agricultură. Spre exemplu, eu nu mi-am permis să cumpăr terenul pe care l-a luat Ioana pentru că eu nu aș fi primit credit cu venitul meu de parlamentar. Și cei mai mulți tineri nu au nicio șansă din partea guvernului Ponta să înceapă o afacere în agricultură, așa cum nu pot de altfel să își găsească nicăieri un loc de muncă", a mai spus Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel