Băsescu, încă o lovitură în cazul terenului de la Nana

Ițele tranzacției terenului de la Nana sunt departe de a fi deslușite. Președintele Traian Băsescu mai primește o lovitură în acest caz, de data aceasta din partea Fiscului.

ANAF contestă în instanță cererea firmei italiene de dizolvare, în condițiile în cere inspecția fiscală nu a fost făcută, iar ANAF nu dorește ca firma să dispară până în momentul în care Fiscul nu va dovedi dacă firma a făcut evaziune fiscală sau dacă firma are de plătit sau nu  taxe sau impozite către stat. 

Potrivit lui Mircea Coșea, inspecția fiscală trebuie făcută. La data semnării actelor cu Ioana Băsescu, firma nu mai apărea în registru, deci era inactivă. Pentru a vedea exact care era situația, inspecția financiară trebuie să plece de la existența actelor de înființare, mergând până la ultima activitate pe care firma a desfășurat-o.  

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Citește și: Băsescu, despre ancheta de la Nana: Rezultatul, penibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel