Udrea, poze în revistă. Ciutacu: ”La câtă presă și manipulare știu eu...”

Victor Ciutacu a comentat, la rândul său, apariția pozelor cu Elena Udrea însărcinată într-o revistă glossy.

”Nu știu și nici nu mă interesează cum și-a negociat Elena Udrea apariția în Viva. Dar pot să vă spun ceva. Nu că ar ajuta-o sau m-ar ajuta cu ceva.

Existența noastră comună pe Planeta Pământ a fost marcată, ani de zile, de un val parcă fără de sfârșit de beligeranță bilaterală. Condimentată cu (printre altele) prima acțiune penală pe numele ei (concert Bregovic + contract Eurosport + promovare BRD la Roland Garros, pentru cei care s-au născut odată cu dezvăluirile lui Tolontan). Închisă imediat de Kovesi, care râvnea la al doilea mandat de procuror general și nu avea curaj nici să-l privească în ochi pe Băsescu. Și asezonată - ea, beligeranța - cu multe jigniri și cu replici deloc amabile.

La un moment dat, în plin război Voiculescu-Băsescu, a acceptat, spre deosebire de Băsescu, să vină la Vorbe grele, la Antena 3. Fără să ceară vreun regim preferențial. A existat și promo pe post. Din motive pe care nu le detaliez acum, neimputabile ei, n-a mai fost să fie. Dar n-am renunțat la idee. Odată mutat la România TV, a fost al doilea invitat pe care l-am avut. Și nu a pus absolut nici o condiție (subiecte/ton/atitudine) pentru a veni. Am făcut de atunci, în peste cinci ani, estimez, vreo zece interviuri cu ea. Inclusiv în zilele în care a primit condamnări sau când i s-a cerut arestarea. Cu riscul de a vă dezamăgi, nici prin cap nu i-a trecut să emită vreo pretenție în schimbul exclusivității.

Așa că dați-mi voie să am serioase îndoieli că, din Costa Rica, s-a apucat să condiționeze o revistă glossy pe temele trecutul, prezentului și viitorului ei penal. La câtă presă și manipulare știu eu, altul a fost scopul ieșirii bruște. Și i-a ieșit.” spune realizatorul Tv Victor Ciutacu.

Vezi și: Udrea, noi imagini însărcinată, în direct, la tv: Dacă și după aceste fotografii...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel