Udrea, noi imagini însărcinată, în direct, la tv: Dacă și după aceste fotografii...

Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea a avut o nouă reacție, în direct, la televizor, după pictorialul controversat pe care l-a realizat pentru revista Viva!

Elena Udrea a realizat noi imagini însărcinată pentru interviul acordat prin telefon jurnalistului Victor Ciutacu, în direct, la România TV.

Nu prea am făcut fotografii în timpul sarcinii, iar în momentul în care colegii dumneavoastră de la România TV mi-au cerut alte poze în afară de cele realizate în pictorial, a trebuit să mă mobilizez să fac repede de pe stradă câteva. Nu știu cum să probez mai mult. Dacă și după aceste fotografii trimise, care spun eu că sunt concludente, mai sunt contestatari, atunci spun că ori nu se pricep, ori sunt de rea credință. Este evident că și corpul și capul sunt ale mele. 

Nu am condiționat în niciun fel apariția mea în revista Viva!. Mi s-a părut decent să nu spun nici măcar eu în interviu ceva despre situația mea în ideea în care această revistă nu are profil politic, juridic și nu am vrut să o folosesc nici măcar eu pentru a spune puncte de vedere în apărarea mea. Nu este un secret faptul că sunt condamnată în România. Nu cred că cei care s-au insterizat că cei de la Viva nu au scris tot istoricul meu pe copertă, nu cred că nu știau situația mea.

De aici și până la interpretarea de a spune că s-a ascuns ceva ce deja se știe, mi se pare exagerare și multă rea credință.

Știam că va fi dezbatere, dar parcă și pentru mine a fost o surpriză ce s-a întâmplat ieri., a spus Elena Udrea în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Vezi și: Elena Udrea, după pictorial: Știu că e la modă să se înjure în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel