UDMR, listă europarlamentare. Primele nume validate

Mihai Ciobanu / 02 feb 2019 / 14:45 Salveaza PDF Comentarii
UDMR
UDMR

UDMR a validat primii membri care s-au înscris pentru a ocupa un loc pe lista de europarlamentare.

Comisia electorală a UDMR a validat dosarele de nominalizare ale doritorilor să candideze pentru europarlamentare primite până la data de 1 februarie şi a stabilit că toţi cei cinci candidaţi - Hegedus Csilla, Oltean Csongor, Sogor Csaba, Vincze Lorant şi Winkler Gyula - pot participa la scrutinul din 26 mai, însă ordinea pe listă va fi definitivată la începutul lunii martie. 

"Ordinea candidaţilor pe listă va fi stabilită la începutul lunii martie de Consiliul Permanent al Uniunii. Potrivit regulamentului intern, decizia finală trebuie confirmată ulterior şi de CRU", informează un comunicat al UDMR transmis, sâmbătă, Agerpres. 

La Congresul UDMR de la Cluj care va avea loc pe 22-23 februarie va fi lansată şi următoarea etapă a campaniei pentru alegerile europarlamentare. "În acest sens va avea loc o dezbatere a candidaţilor, vor fi prezentate cele mai importante elemente ale programului electoral al Uniunii, respectiv va fi lansată şi acţiunea de strângere a semnăturilor de susţinere a candidaţilor", se mai arată în comunicatul UDMR. 

Vezi şi: Google, anunţ oficial: Se închide. Despre ce este vorba

Deputat PSD: Asociaţia Municipiilor, dizolvată. Pepinieră de PDL-işti

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28