EXCLUSIV  TVR, precizări referitoare la dezvăluirile lui Adelin Petrișor

Televiziunea Română a transmis către DC News un punct de vedere după dezvăluirile lui Adelin Petrișor.

"Referitor la situația pe care colegul nostru, Adelin Petrișor, a semnalat-o pe blogul personal, vă informăm că, având în vedere informațiile din acest moment, considerăm că jurnalistul Adelin Petrișor și producătorul emisiunii, Cristina Țilică, ar fi trebuit să informeze superiorii celor despre care consideră că i-au oprit să își desfășoare activitatea.

Dorim ca TVR și cei din conducerea televiziunii să funcționeze de bună credință și cu profesionalism, nu de frica presei sau a blogurilor", a transmis TVR.

"Nu cred că în ultimul an de zile, de când mă aflu la conducerea instituției, cineva a fost oprit să se exprime sau să aducă anumiți invitați", a precizat Irina Radu, Președinte-Director General al TVR.

[citeste si]

"Regret că nu învățăm că de 26 de ani, pe lângă distrugerea provocată de factorul economic, TVR este distrusă și de fiecare zvon, vorbă urâtă, acuză, minciună etc. Poate că Adelin are dreptate – vom verifica. Noi putem să rezolvăm probleme. Înainte să le... externalizăm. Să nu se creadă că cer cuiva să ascundă situații. Dimpotrivă. Cer doar să schimbăm lucrurile. Și, cu această ocazie, am decis să avem și noi un, ceea ce TVR nu a avut niciodată. Când ai un plan de carieră cu vedetele tale, nu se mai discută subiectiv. Cred că fiecare întâmplare de acest gen trebuie să lase în urmă o decizie de schimbare, așa încât să nu mai apară aceleași probleme. În același timp, dacă cineva a luat decizii incorecte sau nemotivate, acestea se vor corecta sau revizui.", a mai adăugat PDG al TVR.

VEZI ȘI: Scandal la TVR. Adelin Petrișor: Ștergerea din site m-a distrus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel