Scandal la TVR. Adelin Petrișor: Ștergerea din site m-a distrus

Adelin Petrişor a povestit o situație bizară în care a fost implicat la TVR.

Jurnalistul a zis că a acordat un interviu pentru campania "TVR 60" în care a vorbit despre războaiele din care a transmis pentru Televiziunea Publică, dar ulterior șeful său ar fi intervenit pe lângă producătorul campaniei și pe lângă șeful acestuia pentru a-i convinge să scoată materialul pe motiv că "trebuie să mai fie promovaţi şi alţii".

[citeste si]

"Am filmat interviul săptămâna trecută. tvrAm filmat pe turnul TVR pentru că fata nu a primit aprobarea să înregistreze la știri. Nu m-am obosit să văd de ce nu a primit aprobarea, deși mi s-a părut hilar. Filmam tot pentru TVR, nu pentru o altă companie. În fine, am zâmbit și mi-am văzut de treaba mea. Ulterior, am aflat că fata nu a primit nici aprobare pentru a folosi imaginile din arhiva știrilor, imagini filmate de mine și la care făceam referire în interviu. Am rămas cu gura căscată. De ce nu primise aprobare? Pentru că șeful meu era nemulțumit că nu fusese consultat atunci când producătorul acelui segment ne alesese pe Mihai Constantin și pe mine pentru interviuri. Șeful meu a cerut să vorbească cu șeful producătorului. După câteva zile, fata m-a sunat și mi-a spus că nu mai poate difuza materialele filmate cu Mihai și cu mine. Șeful meu i-a convins pe șefii ei că amândoi am apărut prea mult și trebuie să mai fie promovați și alții. 

P.S. Să nu uit. Șeful meu este fix acel șef care m-a scos de pe pagina de "vedete" a TVR pe motiv că nu sunt prezentator. Omul avea dreptate, nu prea sunt. Oricum, ștergerea din site m-a distrus. Nici mama nu mai știe cine sunt", a scris Adelin Petrișor pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel