Turiști blocați cu mașina în zăpadă. Vezi unde

Șoferi înzăpeziți
Șoferi înzăpeziți

O mașină în care se aflau mai mulți turiști, printre care și trei copii, a rămas înzăpezită pe DJ 713, în județul Dâmbovița. Jandarmii au intervenit în sprijinul turiștilor. 

Conform Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dâmboviţa, turiștii se deplasau spre o unitate de cazare din zona montană a judeţului Dâmboviţa.

Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit miercuri, 6 martie a.c., în sprijinul unor turişti aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi. Familia, doi adulţi împreună cu trei copii minori cu vârsta între 3 şi 17 ani, din oraşul Titu intenţiona să ajungă la un loc de cazare din zona Peştera. La un moment dat, în punctul 'Belvedere' aflat pe DJ 713 (Transbucegi) turiştii nu şi-au mai putut continua deplasarea şi au rămas blocaţi cu autoturismul în zăpadă, din cauza dotării necorespunzătoare - tracţiune 4x4, precizează IJJ Dâmboviţa.

Turiştii aflaţi în dificultate în diferite zone din Munţii Bucegi pot apela cu numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 sau numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita sprijinul jandarmilor montani.

Vezi și: 

Prinși în flagrant pentru dare de mită. Un polițist a făcut denunțul

Prahova: Trafic feroviar blocat! Accident rutier pe DN1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel