Turcan sare în apărarea lui Cioloş

[] []

10 ian 2017 / 23:27
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Raluca Turcan a spus că o discuţie a conducerii partidului cu Dacian Cioloş ar fi o normalitate, precizând că acesta trebuie tratat fără a fi scos 'ţap ispăşitor' pentru scorul obţinut de liberali la parlamentare.

'Eu cred că dacă PNL, cu un premier propus din afara partidului, cum era domnul Cioloş, s-ar fi concentrat mai mult pe soluţiile de guvernare, pe identificarea problemelor, pe atragerea oamenilor cu expertiză (...) rezultatul nostru ar fi fost cu totul altul. Nu vreau să-l scoatem ţap ispăşitor pe Dacian Cioloş', a adăugat Raluca Turcan.

În acelaşi timp, ea a arătat că, mai ales la baza partidului, există membri dezamăgiţi de 'modul ezitant' în care Dacian Cioloş s-a implicat în campania electorală.

'Eu întotdeauna m-am obişnuit să văd ce putea face PNL mai mult decât să caut factori externi. Asta nu înseamnă că nu mi-aş fi dorit în anumite momente să existe poziţii mai tranşante din partea domnului Dacian Cioloş, dar în acelaşi timp PNL a înregistrat acest eşec la alegerile parlamentare din cauza unui mesaj confuz care a diluat identitatea PNL şi care ne-a îndepărtat de oameni care structural sunt ataşaţi de valorile liberale. Mă refer la profesori, medici, mediul de afaceri, oameni de cultură - segmente sociale care cred, structural, în libertate, competiţie, iniţiativă', a susţinut liderul liberal la B1 TV citată de Agerpres.

[citeste si]STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.12