Turcan sare în apărarea lui Cioloş

[] []

10 ian 2017 / 23:27
Salveaza PDF Comentarii

Raluca Turcan a spus că o discuţie a conducerii partidului cu Dacian Cioloş ar fi o normalitate, precizând că acesta trebuie tratat fără a fi scos 'ţap ispăşitor' pentru scorul obţinut de liberali la parlamentare.

'Eu cred că dacă PNL, cu un premier propus din afara partidului, cum era domnul Cioloş, s-ar fi concentrat mai mult pe soluţiile de guvernare, pe identificarea problemelor, pe atragerea oamenilor cu expertiză (...) rezultatul nostru ar fi fost cu totul altul. Nu vreau să-l scoatem ţap ispăşitor pe Dacian Cioloş', a adăugat Raluca Turcan.

În acelaşi timp, ea a arătat că, mai ales la baza partidului, există membri dezamăgiţi de 'modul ezitant' în care Dacian Cioloş s-a implicat în campania electorală.

'Eu întotdeauna m-am obişnuit să văd ce putea face PNL mai mult decât să caut factori externi. Asta nu înseamnă că nu mi-aş fi dorit în anumite momente să existe poziţii mai tranşante din partea domnului Dacian Cioloş, dar în acelaşi timp PNL a înregistrat acest eşec la alegerile parlamentare din cauza unui mesaj confuz care a diluat identitatea PNL şi care ne-a îndepărtat de oameni care structural sunt ataşaţi de valorile liberale. Mă refer la profesori, medici, mediul de afaceri, oameni de cultură - segmente sociale care cred, structural, în libertate, competiţie, iniţiativă', a susţinut liderul liberal la B1 TV citată de Agerpres.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +5    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.12