Turcan: PNL are oricând o propunere de premier

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Raluca Turcan, afirmă că liberalii au oricând o propunere de premier.

"PNL urmăreşte însă să ajungă la guvernare, nu într-un malaxor de negocieri şi compromisuri dăunătoare aşteptărilor celor mulţi. PNL poate guverna responsabil, are oricând o propunere de premier pe care însă ar trebui să o discutăm la consultări cu Preşedintele dacă PSD a pierdut cu adevărat majoritatea", a declarat Raluca Turcan, vineri, pentru Agerpres. Declaraţia a fost făcută în urma şedinţei de la PNL Sibiu, unde Raluca Turcan este preşedintele filialei judeţene.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PNL, liberalii sunt pregătiţi să înceapă discuţii pentru formarea unui nou guvern cu toţi cei care nu susţin PSD-ul. "Dacă vom avea semnale că actuala majoritate nu mai funcţionează, PNL este pregătit să înceapă discuţii cu toţi cei care resping politica PSD şi influenţa toxică a lui Liviu Dragnea asupra actului guvernării", a spus Raluca Turcan, pentru sursa citată.

De asemenea, Raluca Turcan atrage atenţia că PSD-ALDE "nu şi-au exclus trădătorii" şi că "cifrele sunt în continuare în favoarea lor". 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel