Tudose: Ponta a ales altă cale, nu e o surpriză

Victor Ponta
Victor Ponta

 Premierul Mihai Tudose a afirmat, marţi, că Victor Ponta şi-a ales "o altă cale", iar lansarea de către acesta a unui nou proiect politic nu a reprezentat o surpriză. 

"În ceea ce-l priveşte pe domnul Ponta, (...) n-aţi văzut ce surprinsă a fost toată audienţa? Era clar şi era clar de un an de zile (...) E propria viaţă a domniei sale, îşi alege calea, e în regulă până la urmă (...) A fost prim-ministru, a fost preşedinte de partid, a cam fost de toate în partid. E în regulă, şi-a ales o altă cale, a ales libertatea. E opţiunea domniei sale", a spus Tudose, la TVR 1. 

Şeful Guvernului a mai spus că au mai fost şi alţii care au plecat din PSD şi au încercat fără succes să lanseze partide politice. 

"Una dintre butadele celebre e că singurul lucru pe care îl învăţăm în istorie e că nimeni nu învaţă nimic din istorie. Deci cineva trebuie să ţină vie flacăra aceasta a neînvăţării nimic din istorie", a mai afirmat Tudose. 

Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu au anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, lansarea unui nou proiect politic, Pro România, prezentat ca o alternativă la oferta partidelor, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel