Trump sare în apărarea administrației

Donald Trump le-a răspuns, celor care critică alegerile pe care le-a făcut pentru posturile din viitoarea sa administrație. Președintele ales a mandatat doi conservatori la conducerea departamentelor Mediului și Muncii.

"Suntem pe cale să prezentăm unul dintre cele mai bune cabinete din istoria țării noastre" le-a spus Trump susținătorilor care au luat parte la mitingul din Des Moines, al treilea din cadrul turneului pe care îl desfășoară pentru a le mulțumi alegătorilor.

Trump l-a desemnat la conducerea departamentului pentru protecția mediului pe Scott Pruitt, renumit pentru vederile sale conservatoare și pentru pozițiile ferme luate împotriva reglementărilor de mediu impuse tocmai de agenției pe care o va conduce, scrie Agerpres.

Pentru portofoliul muncii, Trump a făcut o altă numire controversată, optând pentru Andrew Puzder, deținătorul unui lanț de restaurante. Despre el, Trump a spus că este "cunoscut pentru că se luptă pentru drepturile angajaților". Puzder se opune însă creșterii salariului minim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel