Urmărește emisiunea live


Trump nu RENUNȚĂ la Pennsylvania. Care e ultimul atac

AGERPRES
AGERPRES

Al Treilea Circuit al Curții de Apel a acceptat cererea echipei de campanie a lui Donald Trump de a face o revizuire accelerată a deciziei unei instanțe inferioare, de a respinge un proces pentru votul din Pennsylvania.

Al Treilea Circuit al Curții de Apel a acceptat interpelarea echipei lui Donald Trump și a reușit să facă o revizuire accelerată a deciziei unei instanțe inferioare, de a respinge un proces pentru votul din Pennsylvania. Avocata lui Trump, Jenna Ellis, a scris pe Twitter informația, căreia i-a atașat o imagine din timpul procesului.

Apelul vine după ce judecătorul de la Curtea Districtuală SUA, Matthew Brann, din Pennsylvania, a respins procesul campaniei, proces care a solicitat o ordonanță care să oprească certificarea alegerilor din Pennsylvania. Majoritatea ținuturilor din stat sunt așteptate să își certifice rezultatele astăzi. Echipa de campanie a lui Trump a susținut că garanția Constituției, de protecție egală în temeiul legii, a fost încălcată de stat atunci când ținuturile au luat măsuri diferite pentru a informa alegătorii cu privire la problemele tehnice apărute în timpul procesului electoral. 

Secretarul de stat din Pennsylvania, Kathy Boockvar, împreună cu șapte ținuturi care au fost trimise în judecată de echipa lui Trump și unde Joe Biden a câștigat, au susținut că Trump a ridicat deja afirmații similare. Brann a emis o hotărâre prin care a respins cazul, nepermițând echipei lui Trump să depună o plângere modificată. „Reclamanții cer acestei Curți să renunțe la drepturile a șapte milioane de alegători”, a spus Brann. 

Echipa lui Trump a ridicat un recurs restrâns al respingerii lui Brann a propunerii sale de modificare a plângerii „numai pe baza întârzierii nejustificate”. Echipa a cerut celui de-al Treilea Circuit să trimită problema înapoi la curtea inferioară "pentru a decide cu promptitudine asupra fondului și a proceda rapid la o audiere pentru a ordona certificarea rezultatelor alegerilor prezidențiale", potrivit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel