Urmărește emisiunea live


Transport ilegal de arme din Italia. Dosar penal pe numele unui român

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, angajat al unei firme din judeţul Cluj, a transportat ilegal arme aduse din Italia, care urmau să ajungă la un armurier autorizat din municipiul Brăila, potrivit IPJ Brăila.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din Cluj, nu le-a putut prezenta niciun document din care să rezulte că societatea angajatoare este autorizată să efectueze operaţiuni de transport cu arme şi muniţii.

Procedând la deschiderea coletelor şi verificarea seriilor de pe arme şi ţevile aferente, poliţiştii au găsit, pe lângă 45 de arme şi 2 ţevi rezervă, care figurau în documente, alte 6 arme de vânătoare, neînscrise în actele de import, acestea din urmă fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor, precizează sursa citată.

Cele 45 de arme şi 2 ţevi rezervă au fost lăsate în custodia Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Brăila, până la finalizarea cercetărilor.

[citeste si]

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru efectuarea de operaţiuni cu arme şi muniţii letale fără drept şi contrabandă calificată, mai menţionează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel